søndag 19. desember 2010

4. søndag i adventIdag er det jammen meg blitt 4. søndag i advent, og julen nærmer seg med stormskritt. I uken som har gått ble jeg endelig ferdig med eksamen - Johoo:) What a feeling!

Alle julegaver er kommet i hus, huset er vasket og leiligheten er pyntet til jul. Er blir så koselig her nå.
Nissefamilien
Det lille søte juletreet er pyntet

Er veldig glad i julen, så nå kan jeg bare kose meg uten å ha dårlig samvittighet for skolebøker som skulle vært lest....

Har vært en travel festlig helg. På fredag var vi på bursdagsfest til Jørgen og Jannicke i det nye huset deres. De hadde fått det veldig fint. Likte spesielt kjøkkenet med store benkeplater. Det drømmer jeg også om!

Lørdag var bordet dekket hos Fru. Langsæter for årets juleklubb. Det har blitt en veldig fin tradisjon vi har med klubben som vi vanligvis har en gang i måneden. I desember pynter vi oss til fest, og spiser julemat og bytter julegaver. Den nye tradisjonen som ble innført i fjor, er pakkeleken. Utrolig morsomt og engasjerende;) Kan anbefales. Og gavene trenger ikke være kostbar for å få en moro underholdningslek.                                              

Pakkeleken!

Bordet pyntet til svinesteik middag
Klubbkake!

Kristine, Silje og Birthe
Årets julekubb vertinne, Kristine
Monica og Lise
Søndag har vært ganske rolig, med ski på TV, og middag hos mor og far. Vel.. rolig og rolig. Har vært EM-finale i Håndball for damer i dag, og kampen var til tider litt vel spennende. Men Norge tok helgdigvis seieren i havn, og vi vant GULL for 4. gang på rad! Grattis jenter:)

Ha en fin søndag:)

1 kommentar:

  1. Hehe, ikke svinestek middag, men svineribbe Silje!! Stor forskjell det for en hobby østlending;)

    SvarSlett