søndag 2. januar 2011

En juleoppsummering

Da var jammen meg juleferien snart over for denne gang, og den gikk like fort som alle andre...
Men mye kjekt har vi fått gjort, selv om skap og skuffer som jeg hadde tenkt å rydde ikke har blitt tenkt på engang... ---> så har vi noe å gjøre i 2011 også!

Julaften ble feiret som seg hør og bør med "Tre nøtter til Askepott" og deilig julelunch i vinterlandskap i Krokåsdalen. Pinnekjøttet ble inntatt hos mor og far, og julenissen kom til og med på besøk. Utrolig artig å se unger når julenissen kommer:)

Ble en del mat, julekaker og besøk første delen av julen. Hadde også overnattingsbesøk av min nevø Julian. Han gledet seg sånn til vi skulle på Vannkanten å bade og teste ut rutjebanene. Det ble stoooor suksess:) Jeg hadde selv ikke vært på Vannkanten, så måtte jo teste ut sklier, svømme utendørs og ha snøballkrig!
Hadde også med oss onkelbarna til Morten - så vi var snill tante og onkel i julen:)


I farta!
Den store vannsklien var veldig artig!


Mandag reiste vi opp i kulden på Kvamskogen. Søsteren til Morten m/familie har campingvogn der, så vi overnattet i spikerteltet. Helledusen så kaldt det var ute, med destod bedre å komme inn i en varm vogn og bli vartet opp med god mat og drikke:) Og vi fikk testet ut både TP, Europa og Vil du bli millionær kunnskapene våre på kveldstid. Sporty som vi er, måtte vi ut i kulden og gå litt på ski også.
I 20 minus dro en gjeng til Eikedalen, mens meg og Morten (som har fått seg nytt langrennsutstyr til jul) tok turen oppover Aktiv'en til Øvre Steinskvanndalen. En herlig frisk tur i solskinnet, og ispanne på vei ned igjen...

Fikk også testet ut om vamt vann blir til snø i kuldegrader... Meget fasinerende!

Husa's campingferie:)

Freeeezzzing cold
Vi lager snø i kulden;)

Morten tester nytt utstyr (-ski som måtte byttes)

Meg i ny boblikk;)

Nydelig vinterføre i solnedgang på Kvamskogen

Onsdag ble det normaltemperatur og nesten hele gjengen tok turen opp til "Negerlandsbyen".

Sprekingene poserer

Lurven koser seg på skitur

Stemningsbilde #1

Stemningsbilde #2

Stemningsbilde #3


Stian måker tak!

Nyttårsbarnet Monica ble feiret litt på forskudd på onsdag kveld med knall gode oster, skinke, oliven og søtsaker... Mmmm, vann i munnen;) Hipp hurra for Monica, og tusen takk for meget god mat!

Hipp hipp hurra:)

Julian ble 5 år lille nyttårsaften, og nok et bursdagsbesøk. Det var skikkelig barnebursdag med pølser, fotballsjokoladekake og bursdagssang ble selvfølgelig sunget:)

Stor, litt flau, gutt som blir sunget for!

Litt forsinket julegaveåpning ble det også tid til. Kevin André feiret julaften på Østlandet i år, så da blir det litt ekstra julegaver når man kommer hjem igjen


Akebrett til jul av Onkel Morten:)

Dagen ble avsluttet i Askøy Forum der vi heiet på Miriam som spilte to finaler i julecupen. Desverre ble det ingen lykke å ha oss tilstedet, selv om vi heiet! Men det ble noen mål! 

Miriam i fartenResten av året er ikke så mye å skrive om... Natt til nyttårsaften innok omgangsyken heimen.. og vi er enda litt pjusk, så har holdt isolat de siste dagene. Så folkens... husk å vaske fingrene for å unngå smitte!
Klarte stavre oss på beina rett før midtnatt nyttårsaften, så fikk med oss fantastisk fyrverkeri over Bergen by, Askøybroen og Kleppestø:) Stongafjellet byr på bra utsikt!

Askøybroen


Godt nyttår alle sammen:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar